Dernna stentvätt gjorde gravstenen som ny

God eftermiddag och välkommen till bloggen. Som ni känner till så är det att resa som är min melodi. Utlandsresor i alla ära men allra helst reser jag hem till mitt barndomshem i Värmland. Ett hus jag har ärvt och som jag använder för att åka till när jag ska ladda batterierna. Det kräver en del underhåll. Sedan har jag gravarna efter mina föräldrar att ta hand om och det är ett sorgligt kapitel, eller var ska jag väl säga. Det finns ett företag som ägnar sig åt stentvätt här i Karlstad, ett företag som jag hörde av mig till när jag såg att graven behövde tvättas. Det var mycket mossa och smuts på graven och som tur är så visste jag om genom en bekant att det finns ett företag som man kan vända sig till om man behöver hjälp med sådana saker som stentvätt i Karlstad. Företaget heter Putte Panik och tack vare det här företaget och denna tjänst så blev gravstenen som ny igen. Jag får lite dåligt samvete när jag inte hinner ta hand om graven så som jag hade önskat. Jag vill att det ska vara en vacker plats att vila på för mina föräldrar. Det var det inte, men nu är det fint igen eftersom Putte Panik fick ordning på det hela. Jag tycker att det här är ett företag som är bra att känna till ifall man befinner sig i Karlstad eller någon annanstans i Värmland och skulle behöva den här hjälpen. Om ni vill så kan ni alltid kika vidare på Putte Paniks egen sida på nätet och läsa lite mer om det här som erbjuds inom stentvätt i Karlstad.