Rut’s städ hjälper mig!

God eftermiddag mina läsare!

Jag har precis haft en firma som arbetar med städ hemma hos mig och vi tog en fika efteråt och pratade lite om allt möjligt. Firman som jag använder mig av är Rut’s städ och omsorg, perfekt för mig som avskyr att städa och sällan har tiden för att göra det. Jag brukar efter varje tillfälle bjuda på lite kaffe och kaka som tack för allt de gör, det är nästan alltid samma personer som kommer hit för att få städa med så de är vana vid att det bjuds på fika efteråt. Det känns verkligen skönt att slippa lägga ner all tid det tar att städa även fast lägenheten här i Norrköping inte är enorm så är städ något som jag väldigt gärna undviker att göra. Så det känns väldigt skönt att Rut’s städ och omsorg tar hand om den biten.

Nu är det bara några timmar kvar tills att jag ska börja jobb och det ser ut som att det kommer bli en lång kväll på jobbet idag. Känns som att det kommer bli väldigt många gäster idag och förhoppningsvis blir det stor variation på antalet maträtter som ska lagas. Kan ni tänka er att jobba med något som man älskar, helt fantastiskt kul. Min passion för matlagningen började redan i tidig ålder när jag var med min kära far på hans restaurang i Norrköping, där fick jag inspirationen och målet om att jag en dag skulle bli kock. Nu står jag här och är inte bara kock utan även köksmästare över samma restaurang, min dröm blev verklig.

Sådär bloggen, nu har vi lustigt nog gått från att diskutera städ till att börja prata om matlagning. Men ni vet hur det är med mina inlägg, de handlar till största delen om mitt privatliv och där kan det svänga rejält ibland.

Trevlig kväll på er!